Gratis energieadvies voor jouw woning

Wil jij ook je woning verduurzamen maar weet je niet waar je moet beginnen? Vraag dan een gratis gesprek aan met onze wooncoaches en ontvang persoonlijk advies over verduurzamen en energiebesparing.

Highlight icoon

Persoonlijk energieadvies.

Highlight icoon

Gratis en toegankelijk voor iedereen.

Highlight icoon

Onafhankelijk en lokaal advies.

Over wooncoaches

De wooncoaches zijn vrijwillige ervaringsdeskundigen die helpen met het verduurzamen van Hengelo. Tijdens het gesprek met de wooncoach zijn jouw vragen, wensen en behoeften leidend. Wil je verduurzamen om kosten te besparen? Of wil je hulp bij het effectief besparen van energie? Of vraag je je af hoe je het beste kan isoleren? De wooncoach kan je helpen met al deze vragen. Zelfs voor grote projecten zoals verbouwingen komt een wooncoach graag langs. Op de website van het energieloket staan handige digitale tools vol met bespaartips om te helpen met de eerste stappen richting een energiezuiniger huis.

Heb je vragen?

Mail ons op wooncoaches@energievanhengelo.nl

Gratis advies van wooncoaches.

Hoe werkt het?

Ben je geïnteresseerd in de bespaartips van de wooncoaches en wil je meer weten? Op deze website van het energieloket kun je alles vinden over het verduurzamen van je huis. Zo is er een digitaal stappenplan met verschillende bespaarmogelijkheden en de mogelijkheid om direct in contact te komen met een wooncoach.

Partners & Samenwerkingen

Partner logo Gemeente Hengelo
Partner logo Nieuwe energie
Partner logo Enschede energie
Partner logo Vattenfall
Partner logo provincie overijssel
partner logo anpakn
partner logo eurus
partner logo trimotion

Contact

© Energie van Hengelo 2023 - Website ontwikkeld door TriMotion