Doe mee. Word ook klant!

Kies voor Energie van Hengelo | om nieuwe energie, voor écht groene en lokale energie. Regel je overstap in 10 minuten!

Highlight icoon

Eerlijke tarieven

Highlight icoon

Lokaal opgewekt

Highlight icoon

Écht groen

Onze pluspunten

Wij werken samen met om | nieuwe energie, zij verzorgen de energielevering voor Energie van Hengelo en ruim 70 andere lokale energiecoöperaties in Nederland. Gezamenlijk wekken we 100 procent groene energie op met lokale projecten. Zo weet je niet alleen waar jouw energie vandaan komt, maar ook dat deze eerlijk en transparant wordt opgewekt. Wij hebben geen winstoogmerk en geven geen geld uit aan aandeelhouders en duurbetaalde managers. Ook beoordeelt De Consumentenbond ons al sinds 2015 met een 10 voor duurzaamheid.

Heb je vragen?

Voor alle vragen over energielevering kun je contact opnemen met om | nieuwe energie. Zij zijn beschikbaar tussen 09:00 en 17:00 uur. Bel ons op 074 - 20 51 312 of mail ons op energievanhengelo@samenom.nl

Hoe werkt het?

Ga jij voortaan ook voor energie uit je eigen buurt? Bereken dan jouw prijs via de onderstaande knop. Onze tarieven vind je hier.

Heb je een vraag over onze energie? Kijk dan eens tussen de veelgestelde vragen op www.samenom.nl/over-om/veelgestelde-vragen of neem contact op met onze klantenservice via energievanhengelo@samenom.nl of bel met 074-2051312.

Partners & Samenwerkingen

Partner logo Gemeente Hengelo
Partner logo Nieuwe energie
Partner logo Enschede energie
Partner logo provincie overijssel
Partner logo Fix-brigade
partner logo anpakn
partner logo eurus
partner logo trimotion

© Energie van Hengelo 2024 - Website ontwikkeld door TriMotion